Tafeltennis clubkampioenschap

ZATERDAG 1 JUNI 2019

HET DERTIENDE

CLUBKAMPIOENSCHAP

TAFELTENNIS

 

Dit jaar zal het kampioenschap ook weer toegankelijk zijn voor alle leden van Wapper en net als de vorige jaren zijn familie van leden eveneens welkom (max. 30 spelers). Het tornooi start naar jaarlijkse gewoonte om 10u (9u30 ter plaatse) met om 12u30 een korte pauze voor een broodtafel. Tegen 18u30 zal het tornooi afgelopen zijn waarop we de dag afsluiten met een gezellige en lekkere maaltijd (vidé met fritten).(max. 40 pers.)

 

Voor zij die niet in staat zijn om te tafeltennissen kunnen altijd gewoon komen supporteren, of een kaartje leggen of een wandeling rond het fort maken. De voetrally van andere jaren wordt bij gebrek aan belangstelling geannuleerd.

 

Kostenplaatje:

-tafeltennis met middag- en avondmaal: 15€

-enkel middag- en avondmaal: 12€

-enkel avondmaal: 10€

-enkel middagmaal: 5€

 

In te schrijven voor 15 mei 2019 bij Christophe Embrechts (0498/653506) of cembrech@gmail.com

Hier vind je de uitnodigingsbrief.

Tafeltennis clubkampioenschap

ZATERDAG 9 JUNI 2018 
HET TWAALFDE CLUBKAMPIOENSCHAP TAFELTENNIS

Vandaag was het clubkampioenschap tafeltennis. Het was een zeer fijne dag waarbij Collins de beker in ontvangst mocht nemen. Bedankt aan Wim Van Nuffel voor het bereiden van de lekkere broodmaaltijd 's middags en het stoofvlees met frietjes 's avonds. Om deze fijne dag weer te geven, delen wij graag nog wat foto's. (Cfr. Joyce)

Het aantal inschrijvingen voor het clubkampioenschap was bijzonder laag wat wel jammer was, immers hoe meer zielen hoe meer vreugd. We waren dus maar met 12 spelers wat als enig voordeel was dat ik ze mooi kon opsplitsen in de spelers met tafeltenniservaring en deze zonder. In de poule met getrainde spelers is Collins Uzuegbu zonder problemen als winnaar uit de bus gekomen terwijl in de andere poule onze eigenste webmaster Lou Adriaenssens als duidelijke winnaar uit de bus kwam.

Hierna hebben we de eerste en tweede niet getrainde spelers het nog eens laten opnemen tegen de derde en vierde getrainde spelers en moeten we toch vaststellen dat hier de trainingen hun vruchten afwerpen.

Om te eindigen werd er dan nog een dubbeltje gespeeld tussen Collins en Dirk, en Christophe en Mark welk verrassend gewonnen werd door Christophe en Mark. Hierna gezellig buiten geaperitiefd alsook buiten gegeten .

Zeker een gezellige dag en hopelijk volgend jaar met minstens 20 deelnemers." (Cfr. Christophe)