Marsepeinverkoop

Jaarlijks verkopen we marsepein en chocolade om onze clubkas te spijzen.

Marsepein verkoop

Beste leden en sympathisanten, we zijn er weer met onze najaarsverkoop. 
Dit jaar verkopen we marsepein, zoals gewoonlijk de super lekkere 50/50 marsepein van Sleeubus, alsook speculaas in vormpjes van Sint en Piet, en dan de lekkere chocoladetruffels, alles aan 5€.
Bestellingen kunnen worden geplaatst in ons lokaal en per mail op
Pvvgvm@scarlet.be .
Deze lekkernijen zijn beschikbaar vanaf 1/10/2019 en dit tot 13/12/2019.
Formulieren voor verkoop vind je 
hier.
Dank aan allen voor jullie bijdrage en inspanningen. 
Groetjes, Philippe. 

Marsepeinverkoop 2017
Marsepeinverkoop in Schelle

Zaterdag 19/10/2019 was het jaarmarkt in Schelle, een ideale gelegenheid om onze snoepjes te verkopen. Dat was toch het idee van Paula, onze secretaris, die daar samen met haar echtgenoot, Danny, een standje hadden opgezet. Na hevige regenval in de ochtend, klaarde het weer volledig op en werd het over de koppen lopen op de jaarmarkt. Gelukkig maar, want Paula en Danny deden hun uiterste best om de marsepein, speculaas, truffels en wenskaartjes aan de man te brengen en dat heeft toch weer wat geld voor onze club opgebracht.

Bedankt Paula en Danny!

 

26/10/2019 hebben we onder een stralende zon onze marsepeinverkooptocht door Wommelgem gehouden met de Harmonie voorop. 

We kunnen dit gerust als een succes bestempelen met een verkoop van 595€.

De enthousiaste trommelaars wandelden door de straten en lokten de bewoners naar buiten. De Wapperaars sloegen gretig toe om hun koopwaar aan de man te brengen, met succes. De kopers luisterden zeer geïnteresseerd naar ons verhaal en kochten graag wat snoepgoed. Natuurlijk speelde het weer in ons voordeel. Laten we hopen dat we volgend jaar eveneens onder deze omstandigheden de tocht kunnen doen.

Wij danken natuurlijk de fantastische trommelaars en de enthousiaste Wapperaars; Eddy trok de kar 😊, Herman trommelde mee, Frank, Frederic, Joyce, Luce, Lou, Floor, Elias en Ronny verkochten de snoepjes en dan mogen we natuurlijk organisator Christophe en zijn lieftallig vrouwtje Danielle, die per fiets was om de voorraad aan te vullen, niet vergeten.