Ontspanningsweekend

Ontspanningsweekend te Blankenberge 2019

Geachte leden,

 

Om de eerste maanden van competitie, initiatie, lessenreeksen en nog van die ongelooflijk sportieve dingen, even van ons te laten afglijden, gaan we ons weeral eens goed ontspannen in onze vertrouwde omgeving: Blankenberge. Dit jaar is dat van 7/02/20 tot 9/02/20.

 

Er zal weer een zwemmoment en een sporthal moment zijn, waar we ons van de sportiefste kant kunnen tonen. Dit is volledig vrijblijvend en tegelijk het moment dat je eens een andere sport met iemand anders kan beleven.

 

Inschrijven bij: Frederic Van Kerckhove, frederic_vk@yahoo.com.

 

Kostprijs dit jaar is 45€ voor kinderen tot 12 jaar en 60 € voor iedereen boven de 12 jaar,    alles inbegrepen, dit dien je te storten op de rekening van Wapper vzw, IBAN BE38 7330 0938 4172, met gestructureerde mededeling: ‘Ontspanningsweekend 2020 + naam’. We worden verwacht vrijdag vanaf 16 u in het centrum “Sport Vlaanderen Blankenberge”, Koning Boudewijnlaan 15/B, 8370 Blankenberge.

  

Kamers, zwemcomplex en sporthal zijn aangepast, lakens, donsdekens e.d. moet je niet meenemen. Zorg voor de juiste zwemkledij, geen losse shorts. Er is ook een ‘bonte avond’ voorzien op zaterdag, voor de nieuwsgierigen, … nog even wachten aub.

 

Met vriendelijke groeten, 

Het Ontspanningsteam, … omdat ontspannen belangrijk is!!!

Ontspanningsweekend te Blankenberge 2018

Van 2 tot en met 4 februari vond het ontspanningsweekend te Blankenberge plaats.  Ook deze keer was het weer een groot succes.  Met zijn 61 waren we aanwezig en iedereen heeft genoten van dit weekend. 

De eerste dag was er een etentje voorzien in Taverne Bel Air, waarvoor praktisch iedereen had ingeschreven en gelijk hadden ze.  Het eten was zalig, de uitbater van de taverne heeft er voor gezorgd dat iedereen een goed plekje had en dat iedereen op tijd en stond zijn natje en droogje kreeg.  Een succes.

Op de tweede dag waren enkele sportactiviteiten gepland.  In de voormiddag werd er gezwommen en hebben velen genoten van de sauna’s en stoombaden. 

In de namiddag werden er verschillende try-outs georganiseerd in de sporthal, zodanig dat iedereen wel iets naar zijn zin vond. 

Zij die hier allemaal geen zin in hadden hebben op eigen houtje Blankenberge kunnen verkennen.  Op zondag was er nog een fikse wandeling voorzien en na het middageten kon iedereen met een zeer voldaan gevoel terug huiswaarts keren. Zij die er niet bij waren hadden ongelijk!!

Proficiat aan de organisators van dit weekend.

Klik op deze link om de foto's van het ontspanningsweekend te vinden: 

https://get.google.com/albumarchive/107340246967210198993/album/AF1QipNDFXBf9bzai_163ol0Wycj8TVU1MKO7GNyIn1-